WIE ZIJN WIJ

De Triangel is een basisschool met de Bijbel als basis. Voor ons is de Bijbel een bron van inspiratie en de basis van waaruit wij ons onderwijs willen geven. De school maakt met nog 24 andere scholen deel uit van LEV-WN. De naam ‘De Triangel’ staat symbool voor de eenheid tussen gezin-school-kerk. Het leven van een kind speelt zich grotendeels thuis en op school af. De kerk speelt daarbij een belangrijke rol. Zoals de drie hoeken van de triangel verbonden zijn zo willen wij als gezin, school en kerk ook verbonden zijn en samen zorgen voor de kinderen.

De leerlingen van onze school komen vooral uit Capelle a/d IJssel, Nieuwerkerk a/d IJssel, Rotterdam Nesselande en Rotterdam-Oost. De Triangel staat in Capelle a/d IJssel in de wijk Schenkel. Het gebouw ligt vlakbij een aantal hoofdwegen en is goed bereikbaar vanaf metrostation Schenkel.

Meer informatie over onze school kunt u vinden op Scholen op de kaart