De Triangel in 1 minuut

Ieder kind heeft unieke talenten ontvangen van God. Op De Triangel in Capelle aan den IJssel komen deze tot groei en bloei. Hoe? Door persoonlijke aandacht voor iedere leerling; in ons onderwijs staat het kind centraal.
De Triangel heeft moderne leermethodes met digitale hulpmiddelen en biedt een stimulerend en persoonlijk schoolklimaat. Waar de Bijbel de basis is voor samen leren en samen leven.

De Triangel is een basisschool waar ouders die christen zijn hun kinderen graag aan toevertrouwen. We zijn een basisschool met de Bijbel als basis, medewerkers zijn christen en werken vanuit hun geloof. Ouders die voor onze school kiezen vinden het waardevol dat hun kind onderwijs krijgt dat aansluit bij de eigen levensovertuiging.
Onze leerkrachten leveren daaraan als identiteitsdrager een belangrijke bijdrage.
Onze kernwaarden? Liefde, vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Wat onze school verder uniek maakt? Centraal staan leren met plezier én leren door ervaren.
Op De Triangel kijken we naar wat ieder individueel kind kan en wat het nodig heeft om verder te komen. Ons onderwijs stimuleert kinderen tot ontdekkend en onderzoekend leren, zodat zij veel leren over God, over de wereld, over zichzelf en over anderen.
Wij worden gelukkig van kinderen die de school verlaten met een gezonde persoonlijke ontwikkeling, de nodige kennis en goed ontwikkelde sociale vaardigheden. Opgeteld een stevige basis voor vervolgonderwijs.

Zullen we eens kennismaken? We nemen graag uitgebreid de tijd voor jou en je kind.
Bel Joke Ploeg voor een afspraak of antwoord op je vragen (010 450 89 68) of stuur een mail naar administratiedetriangelcapelle@levwn.nl